Villkor, regler, betalning och information om behandling av personuppgifter

Följande gäller kurser som arrangeras på Järlöv, Veddige. Kurser på andra studios kan ha andra villkor.

 

* All träning sker på egen risk.
* Deltagare under 18 år anmäls av vårdnadshavare.

 

Regler och tips i studion

* Ta av ringar, armband, klockor och navelpiercing inför passet. De repar stängerna, och kan fastna och leda till skador. Smycken som kommer åt stången och kan repa är absolut förbjudet.

* Undvik hudlotion och liknande ungefär ett dygn innan passet, det ger sämre grepp på stången.

* Studion öppnar 15 minuter innan passen börjar.

* Det finns inget omklädningsrum och dusch. Kom ombytt i träningskläder/bekväma kläder bra att röra sig i. T.ex. shorts eller hotpants med joggingbyxor eller tights över. Läs mer om klädsel under "Om kurser". Pole tränar vi oftast i korta byxor för att få grepp om stången, och linne/kortärmat. Långärmat och långbyxor kan vara skönt till uppvärmning och stretch. Oftast tränar man barfota. Men det är bra att ha med sockar och ev. benvärmare/knäskydd för vissa moment. Om skor ska användas så anges det i kursbeskrivningen.

* Det finns inga bussförbildelser. Och finns ej på Google maps/GPS. (Däremot kan platsen hittas på eniro.) Men in the middle of nowhere;) Vägbeskrivning länkas under kursinformationen när det finns någon kurs tillgänglig.

* Vid fotografering och filmning: Fråga alla runtomkring som kan komma med i bild om det är okej. Eventuell fotografering och filmning får bara ske i slutet av passet.

 

Anmälan och betalning

Instruktioner om anmälan står i informationen för varje pass eller kurs. Oftast sker det via Bokadirekt.

Vid bokning och betalning via Bokadirekt och Klarna kan man avboka kostnadsfritt fram till 24 timmar innan.

Boka tid

 

Övriga regler för avbokning. Bokningar som inte sker via Bokadirekt.

Om du har anmält dig till en kurs via internet så har du rätt att avboka din anmälan inom 14 dagar, om du vill ha pengarna tillbaka, enligt lagen om distansavtal.
För att få återbetalning ska följande blankett från konsumentverket användas: Ladda ner blankett PDF >> (Blanketten kan fyllas i digitalt på mobil eller dator. Eller skrivas ut och fyllas i med penna.) Blanketten ska skickas till adressen som står på blanketten.
Om ångerrätten är tillämplig återbetalas kursavgiften minus en administrativ avgift på 100 kr.
Om kursen har startat under de 14 dagarna efter anmälan, så återbetalas de kurstillfällen som återstår efter avbokning, (se kapitel 2, § 11, punkt 1).

Avbokning kan ske vid sjukdom eller skada mot uppvisande av läkarintyg. Återbetalning kan då göras för pass under den period som intyget avser, minus administrativ avgift på 100 kr.

Utöver ångerrätten eller läkarintyg är anmälan alltid bindande.

Ångerrätt gäller vanligtvis inte: fristående pass, prova på, möhippa, workshops och liknande, (se kapitel 2, § 11, punkt 12).
Men vid bokning och betalning med Bokadirekt och Klarna så blir det ett undantag. Där kan man ändå avboka kostnadsfritt fram tills 24 timmar innan.

Om en kurs eller pass blir inställt av instruktören så återbetalas hela avgiften. Detta gäller alla typer av pass och kurser.

 

Personuppgifter

Personuppgifter sparas undertiden deltagaren går en kurs, och sålänge det behövs för ekonomisk redovisning. Namn och mailadress eller telefonnummer till deltagare behövs för att kunna meddela t.ex. om något händer, som t.ex. inställda pass eller viktig information. Personuppgifter används inte till något annat, och kommer inte att lämnas vidare. Du kan när som helst begära ut information om vilka uppgifter som lagras om dig.

Vid anmälan via Bokadirekt så gäller deras villkor om behandling av personuppgifter. Läs mer här: https://blogg.bokadirekt.se/anvandarvillkor/

Om man har anmält sig till nyhetsmail så sparas namn och mailadress tills man ber om att avsluta prenumerationen på nyhetsmailet.