Vilkor, regler, betalning och information om behandling av personuppgifter

Följande gäller kurser som arrangeras på Järlöv, Veddige. Kurser på andra studios kan ha andra vilkor.

 

* All träning sker på egen risk.
* Deltagare under 18 år måste ha medgivande från vårdnadshavare för att delta.

 

Regler och tips i studion

* Ta av ringar, armband, klockor och navelpiercing inför passet. De repar stängerna, och kan fastna och leda till skador.

* Undvik hudlotion och liknande ungefär ett dygn innan passet, det ger sämre grepp på stången.

* Studion öppnar 15 minuter innan passen börjar.

* Det finns inget omklädningsrum och dusch. Kom ombytt i träningskläder. T.ex. shorts eller hotpants med joggingbyxor eller tights över. Läs mer om klädsel under "Om kurser". Pole tränar vi oftast i korta byxor för att få grepp om stången, och linne/kortärmat. Långärmat och långbyxor kan vara skönt till uppvärmning och stretch. Oftast tränar man barfota. Men det är bra att ha med sockar och ev. benvärmare/knäskydd för vissa moment. Om skor ska användas så anges det i kursbeskrivningen.

* Det finns inga bussförbildelser. Vägbeskrivning länkas under kursinformationen när det finns någon kurs tillgänglig.

* Vid fotografering och filmning: Fråga alla runtomkring som kan komma med i bild om det är okej. Eventuell fotografering och filmning får bara ske i slutet av passet.

 

Anmälan och betalning

Instruktioner om anmälan står i informationen för varje pass eller kurs. Oftast anmälan via ett anmälningsformulär som finns länkat. Eller till mail.

Betalning sker till Swish (1236812770), bankgiro (5283-2276) eller kontant. Betalningen ska ske innan kursen eller passet startar. Instruktioner står i informationen för varje pass eller kurs.

Kursavgift betalas ej tillbaka vid avhopp eller frånvaro.

Om en deltagare har betalt för ett pass/kurs i förväg, och instruktören ställer in, så får deltagaren sina pengar tillbaka omedelbart vid besked om inställd lektion. Om det finns möjlighet att sätta in ett extra pass efter kursens slut, så får deltagaren erbjudande om antingen pengarna tillbaka, eller plats på extra pass.

 

Personuppgifter

Sparas bara undertiden deltagaren går en kurs, och sålänge det behövs för ekonomisk redovisning. Personuppgifter kommer aldrig att lämnas vidare. Om man har anmält sig till nyhetsmail så sparas namn och mailadress tills man ber om att avsluta prenumerationen på nyhetsmailet.