Info, villkor, regler, anmälan, betalning

 

Följande gäller träningspass som arrangeras på Järlöv, Veddige. Kurser jag håller på andra ställen har sina villkor och bokning på sin hemsida. Även om studion i Veddige kommer vara stängd under 2024, så låter jag beskrivningarna ligga kvar ett tag till. 
Hälsningar Malene

 

 

 

* All träning sker på egen risk.
* Ute på landet. Det finns inga bussförbildelser osv. Och finns ej på Google maps/GPS. Men mycket lätt att hitta med hjälp av denna vägbeskrivning >> Precis intill väg 41 mellan Veddige och Horred.
* Deltagare under 18 år anmäls av vårdnadshavare.

 

Regler och tips i studion

* Ta av ringar, armband, klockor och navelpiercing inför passet. De repar stängerna, och kan fastna och leda till skador. Smycken som kommer åt stången och kan repa är absolut förbjudet.

* Studion öppnar 10 minuter innan passen börjar.

* Det finns inget omklädningsrum och dusch. Kom ombytt i träningskläder/bekväma kläder bra att röra sig i. T.ex. shorts eller hotpants med joggingbyxor eller tights över. Läs mer om klädsel under "Om träningsformen och kurser". Pole tränar vi oftast i korta byxor för att få grepp om stången, och linne/kortärmat. Långärmat och långbyxor kan vara skönt till uppvärmning och stretch. Oftast tränar man barfota. Men det är bra att ha med sockar och ev. benvärmare/knäskydd för vissa moment. Om skor ska användas så anges det i kursbeskrivningen.

* Undvik hudlotion och liknande ungefär ett dygn innan passet, det ger sämre grepp på stången.

* Info om grepp-medel finns här >>

* Vid fotografering och filmning: Fråga alla runtomkring som kan komma med i bild om det är okej. Eventuell fotografering och filmning får bara ske i slutet av passet.

 

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning >>

 

Anmälan och betalning

Bokning och betalning sker via Bokadirekt och Klarna på denna sida:
https://www.bokadirekt.se/places/airytales-35771

Boka tid.

Vid bokning och betalning via Bokadirekt och Klarna kan man avboka kostnadsfritt fram till 24 timmar innan.

Träningspassen är fristående. Man bokar och betalar för ett i taget. De finns i olika nivåer och stilar. Läs mer under "Om träningsformen och kurser" >>
Alla träningspass inom t.ex. Nivå1 är på samma svårighetsnivå varje gång, men innehållet är lite olika på varje pass. Så det blir lite nytt och lite repetition oavsett vilket tillfälle man bokar in sig på.
Efter att ha deltagit på ett prova-på-pass (eller om man har tränat pole på någon annan studio tidigare), så kan man börja på Nivå1. Krav för Nivå2 beskrivs på länken ovan.
Nivå1 = nybörjare,
Nivå2 = intermediate/medel.
Avancerad erbjuds inte just nu.

Om ett träningspass är fullbokat, kolla in igen senare. Om någon avbokar kommer det upp en ny bokningsbar plats.

Om det finns några träningspass att boka in sig på, så kommer det stå på denna sida, och ligga på Bokadirekt.

Det kommer en notis på facebook-sidan Airytales, och på Instagram: @airytales_pole_aerial när nya pass läggs upp! Så titta gärna in på eller följ någon av de kanalerna om du vill få uppdatering när nya pass läggs upp, och annat som händer.

Utöver den information som står på hemsidan, och uppdatering på facebook och instagram om att nya träningspass är tillgängliga, så finns det tyvärr ingen möjlighet att svara på när nya prova-på-pass eller andra träningstillfällen kommer att läggas upp.

Men det finns andra studios i närheten som erbjuder mer regelbunden poleträning, länkar till dem längs ner på denna sida!!!

 

 

Personuppgifter

Personuppgifter sparas undertiden deltagaren går en kurs, och sålänge det behövs för ekonomisk redovisning. Namn och mailadress till deltagare behövs för att kunna meddela t.ex. om något händer, som t.ex. inställda pass eller viktig information. Personuppgifter används inte till något annat, och kommer inte att lämnas vidare. Du kan när som helst begära ut information om vilka uppgifter som lagras om dig.

Vid anmälan via Bokadirekt så gäller deras villkor om behandling av personuppgifter. Läs mer här: https://blogg.bokadirekt.se/anvandarvillkor/

 

 

Regler för avbokning för bokningar som inte sker via Bokadirekt och Klarna.
Inga bokningar görs på detta sättet under 2022, så det är inte aktuellt just nu.

Om du har anmält dig till en kurs via internet så har du rätt att avboka din anmälan inom 14 dagar, om du vill ha pengarna tillbaka, enligt lagen om distansavtal.
För att få återbetalning ska följande blankett från konsumentverket användas: Ladda ner blankett PDF >> (Blanketten kan fyllas i digitalt på mobil eller dator. Eller skrivas ut och fyllas i med penna.) Blanketten ska skickas till adressen som står på blanketten.
Om ångerrätten är tillämplig återbetalas kursavgiften minus en administrativ avgift på 100 kr.
Om kursen har startat under de 14 dagarna efter anmälan, så återbetalas de kurstillfällen som återstår efter avbokning, (se kapitel 2, § 11, punkt 1).

Avbokning kan ske vid sjukdom eller skada mot uppvisande av läkarintyg. Återbetalning kan då göras för pass under den period som intyget avser, minus administrativ avgift på 100 kr.

Utöver ångerrätten eller läkarintyg är anmälan alltid bindande.

Ångerrätt gäller vanligtvis inte: fristående pass, prova på, möhippa, workshops och liknande, (se kapitel 2, § 11, punkt 12).
Men vid bokning och betalning med Bokadirekt och Klarna så blir det ett undantag. Där kan man ändå avboka kostnadsfritt fram tills 24 timmar innan.