Vilkor, regler, betalning och information om behandling av personuppgifter

Följande gäller kurser som arrangeras på Järlöv, Veddige. Kurser på andra studios kan ha andra vilkor.

 

* All träning sker på egen risk.

* Åldersgränsen för att delta i en kurs eller pass är minst 18 år. Undantag kan eventuellt göras med medgivande från vårdnadshavare.

 

Anmälan och betalning

Anmälningsformulär finns under Aktuella kurser, för varje kurs. När du har fyllt i anmälningsformuläret får du vid anmälningstidens slut en bekräftelse till den mailadress du har angett, om du har fått plats på kursen. Om kursen är full kommer du få meddelande om det, och eventuellt erbjudande om att stå som reserv.

Betalning sker till Swish (1236812770), bankgiro (5283-2276) eller kontant.
Betalningen ska ske innan passet/kursen börjar. Det går bra att betala med swish eller kontant på plats. Kom då i god tid, 10-30 minuter innan passet börjar.

Anmälan är bindande. Om man anmäler sig och blir bekräftad en plats, men sedan uteblir, så kommer avgiften faktureras med krav på 30 dagar. Vid utebliven betalning efter 30 dagar tillkommer dröjsmålsränta på 10% och 60 kr i påminnelseavgift.

Om en deltagare har betalt för ett pass/kurs i förväg, och instruktören ställer in, så får deltagaren sina pengar tillbaka omedelbart vid besked om inställd lektion.

 

Regler och tips i studion

* Ta av smycken inför passet. De kan repa stängerna, eller fastna och leda till skador.

* Undvik hudlotion och liknande ungefär ett dygn innan passet, det ger sämre grepp på stången.

* Studion öppnar 30 minuter innan passen börjar.

* Det finns inget omklädningsrum och dusch. Kom ombytt i träningskläder. T.ex. shorts med joggingbyxor eller tights över. Läs mer om klädsel under "Om kurser".

* Det finns inga bussförbildelser. Vägbeskrivning länkas under kursinformationen när det finns någon kurs tillgänglig.

* Vid fotografering och filmning: Fråga alla runtomkring som kan komma med i bild om det är okej. Eventuell fotografering och filmning får bara ske i slutet av passet då det avsätts några minuter att öva "fritt".

 

Personuppgifter

Sparas bara undertiden deltagaren går en kurs, och sålänge det behövs för ekonomisk redovisning. Personuppgifter kommer aldrig att lämnas vidare. Om man har anmält sig till nyhetsmail så sparas namn och mailadress tills man ber om att avsluta prenumerationen på nyhetsmailet.