Möhippa, svensexa, grupp, kick off mm


Från möhippa på Impulsedance.

 

Boka ett tillfälle för ett gäng att prova pole!

Passen anpassas på plats helt efter deltagarnas nivå och önskemål. Så det blir en riktigt rolig utmaning, på er nivå, oavsett om ni aldrig har lyft en vikt eller dansat, eller om ni är ninja-warriors eller balett-proffs!

I studion på Järlöv i Veddige är det max 6 deltagare. (Om ni är fler kommer var och en inte få ut så mycket av det, eftersom antalet stänger är begränsat. Som ni ser på den ena bilden så har det varit 7 en gång=) Det gick bra, men det är blir då att alla inte hinner få så mycket tid på stången.)

Pris: 800 kr för ett sällskap med 2-6 deltagare. 70 minuter.

För att boka: Skicka ett mail till info @ airytales . se med önskad dag och tid, så återkommer jag om jag kan ta emot er, (eller ej).

Bilder från Studion på Järlöv >>

Vid bra väder på sommaren när vi kan vara utomhus kan man även testa på luftakrobatik.


Möhippa på Järlöv i Veddige.

 

Vid större sällskap:
Jag tar bara emot anmälningar i min egen studio i Veddige för max 6 personer.
Vid större sällskap eller annan ort: Gör en Google-sökning på poledance+ort eller poledance+möhippa, för att hitta större studio. Jag brukar ibland anlitas av olika studios för att hålla möhippor mm, t.ex. impulsedance.se mm. Men jag administrerar då inte anmälningarna. Utan ni får själva söka upp och anmäla er dit! Och jag har inte heller alltid tid att agera förmedling. Det kan bli andra instruktörer. Det finns även andra studios som är bra, polestarfitness.se, katefitnessdance.se med flera.

 


Fruhippa poledance och luftakrobatik, Järlöv, Veddige.

 

 

Svensexa på Impulsedance.